15
Nov

Бубе Студио Ин на Skopje Fashion Festival

Тимот на Бубе Студио Ин беше дел од настанот- Skopje Fashion Festival кој се оддржа на 12. 11 во Скопје Сити Мол. Дел од атмосферата можете да ја видите од сликите подоле.